Om Nolic
[short for non-alcoholic]

Vi på Nolic tror starkt på att skapa minnesvärda ögonblick utan att behöva kompromissa med smaken. Genom vårt unika utbud av alkoholfria produkter tar vi er med på en resa från tidlösa klassiker till moderna favoriter. Nolic är er pålitliga guide till en fantastisk drinkupplevelse utan alkohol.

Utforska den alkoholfria världen med Nolic.
Nolic strävar efter att vara mer än bara en butik. Vi är en plats där ni kan fördjupa er i den alkoholfria trenden som är här för att stanna. Genom vår informativa blogg delar vi trender, produkttester och nyheter från branschen. Nolic är er partner i att utforska och förstå den spännande utvecklingen inom alkoholfria drycker.

En destination för finsmakare
Vårt åtagande att erbjuda endast premium alkoholfria viner och sprit av högsta kvalitet gör Nolic till en destination för finsmakare. Många av våra produkter pryder även de mest exklusiva hotellen, restaurangerna och Michelin-krogarna runt om i världen. Varje droppe i vårt sortiment bär på en unik smakprofil och berättar historien om noggrant utvalda ingredienser.

Skål med Nolic – Njut av varje ögonblick
Vi tror på att varje skål bör vara en smakupplevelse. Att skåla med Nolics alkoholfria alternativ ger er möjligheten att njuta av varje ögonblick med en härlig och unik smak. Vår passion för att skapa drycker som tilltalar både smaklökarna och sinnena genomsyrar varje produkt i vårt sortiment.

Hälsosamma alternativ för en balanserad livsstil
Nolic strävar även efter att erbjuda hälsosamma alternativ. Våra alkoholfria drycker innehåller betydligt färre kalorier och mindre socker än sina alkoholhaltiga motsvarigheter. Detta gör dem till ett klokt val för den som söker en balanserad livsstil utan att kompromissa med smaken.

Skapa fantastiska drinkar utan alkohol
Vårt engagemang för att erbjuda högkvalitativa alkoholfria drycker ger er möjligheten att skapa fantastiska drinkar utan alkohol. Nolic ger er smaken av traditionella drinkar och vin, men utan alkoholen. Varje produkt är noga framtagen för att tillfredsställa både kräsna smaklökar och den som söker en autentisk smakupplevelse.

Välkomna till Nolic, där varje droppe är en smakupplevelse och varje ögonblick är minnesvärt.
Stefan & Ingela